Українським агровиробникам розкажуть про можливості експорту сільгосппродукції

6 вересня 2021 187 0
Експорт
DepositphotosЕкспорт

В Міністерстві аграрної політики і продовольства 9 вересня відбудеться п’ята ювілейна презентація «Аграрне портфоліо — 2021». Даний проєкт реалізується з ініціативи Міністерства економіки України разом з Міністерством аграрної політики та продовольства України та за підтримки Української асоціації бізнесу і торгівлі (UBTA). Повідомляє Kurkul.com.

На заході, голова аналітичної експертної групи UBTA Олександра Авраменко представить здобутки вітчизняного експорту, презентує статистичні дані та вікна можливостей для українських експортерів різних напрямів сфери агровиробництв.

«UBTA як голос українських експортерів підтримує відкриті та прозорі відносини між Україною та іншими державами у сфері торгівлі сільськогосподарською продукцією. Ми із захопленням чекаємо відкриття нових можливостей для партнерства та зберігаємо стійкість перед зовнішніми загрозами, спричиненими зміною клімату та складним глобальним торговим середовищем», — підкреслив керівник Брюссельського офісу UBTA Назар Бобицький.

«Аграрне портфоліо — 2021» дає розгорнуту інформацію по за такими напрямами експорту як: зернові, овочі та фрукти, рослинні олії, продукти тваринного походження, рибні продукти, органічна продукція та інші.  

До участі на заході запрошуються представники експортних аграрних компаній,  компаній, які розглядають експортні можливості, профільних асоціацій, представники ЗМІ. Захід відбуватиметься у закритому форматі, реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

Зареєструватись на участь у презентації «Аграрне портфоліо — 2021» можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus