На Житомирщині запрацював завод із заморожування ягід та фруктів

8 вересня 2021 1008 0
На Житомирщині запрацював завод із заморожування ягід та фруктів
uaberries.com

Компанія ALTE FOODS побудувала та ввела в експлуатацію високотехнологічний завод із заморожування ягід та фруктів на Житомирщині. Про це повідомили в Асоціації «Ягідництво України».

Як зазначається, збудований з дотриманням всіх екологічних норм. Окрім того, компанія нещодавно успішно пройшла аудит FSSC 22000.

«Наразі завод успішно функціонує. Побудували його дуже вчасно і розпочали роботу в розпал сезону. Зараз працюємо багато і важко, але все в нас виходить: сформували команду і напрацьовуємо досвід. Ми налаштовані оптимістично і задоволені результатами, адже віримо в перспективи галузі на світовому ринку», — розповів Роман Анзін, керівник компанії ALTE FOODS.

Високотехнологічний завод введено в експлуатацію 1 липня 2021 р., а збудовано його лише за півроку з дотриманням міжнародних екологічних та санітарних норм. Виробничі лінії оснащені обладнанням для обробки плодів від провідних постачальників.

«Задля максимального збереження всіх корисних властивостей ягід під час шокового заморожування застосовується сучасна технологія IQF та передова система оптичного сортування плодів, що гарантує високу якість продукції. Крім того, компанія має власну лабораторію якості, яка дозволяє максимально точно дослідити продукцію та визначити її якість та клас», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Світовий попит на горіхи стабільно зростає

Виконано за допомогою Disqus