Claas оснастив кормозбиральні комбайни додатковим обладнанням

12 вересня 2021 104 0
 Claas оснастив кормозбиральні комбайни додатковим обладнанням
agrartechnikonline.de

Claas оснастив кормозбиральні комбайни серії Jaguar 900 новим обладнанням в областях забору, крекерів та дозування силосу. Повідомляє Traktorist.ua.

«Клієнти Claas окрім механічного та змінного приводів ORBIS для збирання кукурудзи можуть замовити комбайн з гідравлічним приводом PICK UP. Збиральний механізм з гідравлічним приводом є незалежним від впускного шнека, а скошування може бути автоматично налаштованим до швидкості руху машини», — йдеться у повідомленні.   

Також компанія Claas пропонує покупцям новий додаток для спрощення дозування силосу. Нову програму можна налаштувати відповідно до наступних параметрів:

  • очікувана врожайність з гектара;
  • розмір площі збирання;
  • робоча ширина жатки;
  • очікувана швидкість роботи;
  • рекомендації щодо дозування виробника силосної добавки;
  • розмір контейнера для силосної добавки.

«Після введення даних оператор може виконати рекомендовані налаштування в терміналі CEBIS. Зокрема, комбайнер може вибрати чи дозувати добавку до силосу за допомогою бака ACTILISER 37 або вводити речовину з великого резервуара для води на 375 л. Додаток можна налаштувати на внесення речовини за параметрами л/т або л/год. Програма доступна для користувачів Android та Apple», — йдеться у повідомленні.

Читати за темою: Мінекономіки підвищило граничні ціни на пальне

Виконано за допомогою Disqus