Ціни на с/г продукцію — огляд за 23 вересня від Zernotorg.ua

23 вересня 2021 14752 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 23 вересня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Станом на 23 вересня в українських портах продовжують дорожчати зернові. Вартість пшениці фуражної зросла до позначок 7 917 грн/т в Миколаївському порту та 7 945 грн/т в портах Одеської обл. Відповідно ціна пшениці 2 класу тепер становить — 8 255 грн/т та 8 313 грн/т. 

Також подорожчала кукурудза та соя, а вартість ячменю не змінились і становить 6 777 грн/т в Миколаївському порту та 6 862 грн/т в портах Одеської обл.

Нагадаємо, нещодавно аналітики повідомили, що зниження ціни нафти, а також позитивний прогноз виробництва зернових у Франції вплинули на зростання експортних цін кукурудзи. Водночас Україна вже експортувала понад 2 млн тонн пшениці у вересні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus