Аграріїв запрошують до обговорення перспектив та проблем агрохарчової сфери

30 вересня 2021 67 0
Аграріїв запрошують до обговорення перспектив та проблем агрохарчової сфери
Depositphotos

Європейський інститут інновацій і технологій в області харчових продуктів (EIT Food) спільно з ТechStartUp School (м.Львів) 21-22 жовтня проведуть інформаційний захід «Агропродовольча сфера в Україні. Виклики, перспективи, можливості». Про це Kurkul.com повідомили організатори.

Як зазначається, захід спрямований на підвищення обізнаності про світові тенденції розвитку продовольчих ринків, обговоренню перспектив, проблем та інновацій в агрохарчовій сфері України. Учасники ознайомляться з діяльністю, грантовими можливостями і проєктами європейської ініціативи EIT Food.

Так, 21 жовтня відбудеться AGRI FOOD REGIONAL FORUM у форматі круглого столу за участю фахівців агропродовольчої сфери:

  • профільного міністерства;
  • обласної адміністрації;
  • муніципалітету;
  • науковців;
  • представників малого та середнього бізнесу;
  • агрокомпаній;
  • успішних стартаперів та початківців.

Під час форуму учасники матимуть змогу ознайомитися з можливостями і програмами Європейського інституту інновацій та технологій (EIT), дізнатися про сучасні наукові досягнення у агропродовольчій сфері, ознайомитись з інноваціями, що застосовуються сільськогосподарськими виробниками України, взяти участь у дискусії з питань впровадження харчових інновацій, встановити корисні зв’язки та знайти потенційних партнерів.

Зареєструватись на форум можна за посиланням

Згідно з повідомленням, 22 жовтня відбудеться тренінг для стартапів StartUp BoostCamp, призначений для стартапів-початківців в агротех та продовольчий галузі.

«Під час інтенсивного курсу учасники ознайомляться з ключовими бізнес-методами та інструментами, які допоможуть їм просувати свої проекти та ідеї, можливості залучення партнерів та інвесторів, зможуть почути поради експертів, а також підготують свої пітч-презентації. Буде презентовано можливості отримати підтримку через програму СтартЕра. Тренери – професійні бізнес тренери Tech StartUp School сертифіковані Кігстонським університетом (Великобританія)», — повідомили організатори.

Зареєструватись на тренінг стартапів можна за посиланням

Детальніше про подію читайте тут.

Виконано за допомогою Disqus