На Запоріжжі рейдери намагались захопити фермерське господарство

11 жовтня 2021 906 0
На Запоріжжі рейдери намагались захопити фермерське господарство

На Запоріжжі група рейдерів, погрожуючи зброєю, намагалась примусити голову фермерського господарства переоформити право власності на підприємство. Також зловмисники хотіли забрати зібраний врожай. Повідомили в пресслужбі МВС.

В п’ятницю в відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на територію одного з фермерських господарств в с. Благодатному група молодих людей погрожує керівництву та співробітникам зброєю.

«Невідомі чоловіки з демонстрацією зброї погрожували забрати врожай, примушували голову фермерського господарства переоформити право власності на майно та віддати свою частку спадкового комплексу сільського фермерського господарства. Також зловмисники порізали колесо трактору та кілька коліс службових автомобілів підприємства», — розповіли в нацполіції. 

За даним фактом слідчими були відкриті кримінальні провадження. Особи чоловіків, які вдерлись на територію фермерства встановлені. Це жителі Запорізької та Дніпропетровської обл. віком від 23-х до 31-го року. Всі вони затримані та доставлені до відділення поліції для пояснень. Наразі тривають слідчі дії. 

Читайте також: На Херсонщині фермер звинувачує Держгеокадастр в рейдерстві

Виконано за допомогою Disqus