Фермерам презентували жаростійкі гібриди соняшнику

12 жовтня 2021 2855 0
Соняшник
Kurkul.comСоняшник

Через погодні умови, для виробників соняшнику дедалі важче стає вирощувати цю культуру. Тому більшість фермерів змушена підбирати для себе гібриди з конкретними властивостями, що в умовах посухи зможуть принести їм максимальні прибутки. Тому німецька компанія Strube вивела на український ринок лінійку власних гібридів соняшнику, які задовольняють потреби аграріїв. Про це йдеться в матеріалі «7 новинок гібридів соняшнику, стійких до посухи, хвороб та з високим потенціалом, — німецька селекція в Україні» на SuperAgronom.com.

Зі зміною клімату, українські аграрії постають перед викликами, які вже знайомі нашим закордонним колегам. Лінійка гібридів Strube, вже зробила досить великий «прорив», вивівши на наш ринок високоврожайні посухо- та жаростійкі гібриди соняшнику.

«Представлена лінійка гідридів адаптована практично для всіх регіонів вирощування соняшнику в Україні. Перед тим, як ми запропонували вітчизняному ринку свої продукти, вона пройшла ретельний відбір в умовах Іспанії. Було обрано найкращі гібриди за посухостійкістю, стійкістю до хвороб та з високим потенціалом. Надалі ці сорти соняшнику пройшли ґрунтовні випробування вже на теренах України», — пояснив заступник директора з напряму соняшнику компанії «Штрубе Україна» Іван Терзі.

Наразі в Україні реєстрації 7 гібридів соняшнику цього бренду. Усі вони були представлені на демо-ділянках LNZ Hub 4.0, адже компанія LNZ є офіційним дистриб’ютором соняшнику Strube.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus