Ціни на с/г продукцію — огляд за 15 жовтня від Zernotorg.ua

15 жовтня 2021 21753 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 15 жовтня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Станом на 15 жовтня в портах Одещини та порту Миколаєва продовжує рости ціна кукурудзи. На звітну дату вона досягла позначки 7 561 грн/т та 7 532 грн/т відповідно. Минулого року у цю ж пору ціна кукурудзи теж росла, проте культура була дешевшою на 1000 грн/т.

Ціни на решту зернових залишаються майже стабільними. Індикативи соняшника та сої від учора теж не змінилися.

Нагадаємо, експерти USDA прогнозують зниження урожаю соняшнику в Україні на 0,5 млн т до 17 млн ​​т (17,5 млн т попередній прогноз) в 2021/22 МР. Також було знижено і прогноз виробництва кукурудзи для України у 2021/22 МР на 1 млн (у порівняні з попереднім звітом) до 38 млн т.  

Читайте також: За рік експорт зернових зріс на майже 20%

Ціни на зернові та олійні за 15 жовтня

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus