Українські аграрії збільшили закупівлю техніки Amazone

21 жовтня 2021 238 0
Українські аграрії збільшили закупівлю техніки Amazone
Amazone

Компанія Amazone повідомила, що у 2021 р. відбулось значне зростання продажів техніки на двох ринках: в Україні та в Північній Америці, пише Traktorist.ua.

Інформація була озвучена під час глобальної цифрової пресконференції на якій представили інноваційні розробки та новинки техніки. Голови правління та співвласники компанії Amazone Крістіан Драйер і доктор Юстус Драйер презентували короткий звіт про діяльність компанії.

За їх повідомленням, минулий рік, попри усі глобальні виклики, був успішним для компанії Amazone, яка завершила його з рекордним оборотом в розмірі 537 млн євро та приростом в 15%. Ця ж успішна тенденція триває і в цьому році.

«Компанія Amazone в першій половині 2021 року успішно спрацювала по всіх напрямках, що дозволяє нам очікувати високий приріст прибутку за підсумками року. Уже зараз гарантований оборот поточного року значно перевищує торішній показник. Крім того, цього року ми прийняли низку стратегічно важливих рішень щодо інвестицій в розвиток бізнесу. Одним з них є розширення виробничого майданчика у м. Брамш (Німеччина), де добудовуємо 8000 м кв. виробничих площ. Саме тут буде основне виробництво усіх машин для захисту рослин», — розповів Крістіан Драйер, голова правління та співвласник компанії Amazone.

Загалом, зі слів Крістіана Драйера, загальні інвестиції в розширення виробничих майданчиків та представництв в цьому році становитимуть близько €30 млн.

Читайте також: Трактори по талонах, або як виник дефіцит сільгосптехніки

Виконано за допомогою Disqus