Xarvio відтепер може надавати метеодані одразу трьох найбільших виробників метеостанцій — як налаштувати

20 листопада 2021 93 0
Платформа xarvio Field Manager
BASF Платформа xarvio Field Manager

Платформа xarvio Field Manager BASF Digital Farming розширила співпрацю з метеостанціями й відтепер агровиробники можуть інтегрувати дані з метеостанцій Sencrop і Metos. Про це інформує пресслужба BASF.

«Співпраця з визнаними в світі метеостанціями дає можливість аграріям обирати сумісну зі своїм господарством техніку та інтегрувати до xarvio® FIELD MANAGER отримані з неї дані. Адже платформа видає свої рекомендації (щодо внесення ЗЗР, кількості препаратів, добрив чи потенційних ризиків) на основі даних від метеостанцій», — зазначили у пресслужбі.

Наприклад, якщо сервіси xarvio® отримають інформацію про ймовірну посуху чи, навпаки, затяжні дощі, то «порадять» господарству той чи інший захист у стресових умовах. Господарства по всьому світу встановлюють на своїх полях метеостанції різних виробників. Відтепер інтеграція метеоданих від трьох компаній-лідерів ринку (Arable, Sencrop та Pessl Instruments) відбуватиметься легко й швидко.

Щоб під’єднатися до потрібної метеостанції, користувачам xarvio® FIELD MANAGER потрібно просто увійти на платформу, натиснути «Метеостанції» в меню налаштувань, обрати виробника своєї метеостанції, а потім ввести унікальний ключ, який автоматично генерується виробником пристрою. Процес займає кілька хвилин, а дані про погоду з підключеної метеостанції одразу інтегруються в xarvio® FIELD MANAGER.

Дані про погоду, отримані від метеостанції METOS від Pessl Instruments, зможуть інтегрувати в xarvio® FIELD MANAGER клієнти з Бразилії, Аргентини, США та Європи. Для пристроїв Sencrop список країн ще більший — це Австрія, Бельгія, Чехія, Німеччина, Угорщина, Нідерланди, Польща, Велика Британія та Україна.

Читайте також: На Тернопільщині досліджуватимуть особливості застосування ЗЗР в кліматичних умовах Заходу

Виконано за допомогою Disqus