Синоптики прогнозують погіршення погодних умов

26 листопада 2021 128 0
Синоптики прогнозують погіршення погодних умов
Depositphotos

До кордонів України наближається атмосферний фронт, який принесе значні опади та рвучкий вітер. Погіршення погодних умов прогнозується 27 листопада. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

«Значні опади накриють північні, центральні та південні області. Закарпатська область опиниться під натиском зливових дощів. На Заході та Сході передбачаються помірні опади. Через зростання температур опади переважатимуть у вигляді дощу», — прогнозують синоптики.

Дощову синоптичну картину доповнить штормовий вітер до 18-25 м/с та суцільна хмарність.

«Температури поповзуть вгору, вночі на Півночі та Сході найпрохолодніше -3...+5°C, на решті території 0...+9°C. Вдень в південних та західних областях температури коливатимуться від +6 до +14°C, на решті території досягнуть відмітки +4...+11°C», — прогнозують в Метео Фарм.

У неділю, 28 листопада, атмосферні опади втратять свою інтенсивність. Помірні дощі передбачаються на Заході, Півдні, в Кіровоградській, Дніпровській та Донецькій областях. Від сильних дощів потерпатиме Закарпатська обл., місцями їх кількість досягатиме 22 мм. Очікується підняття рівня води у річках. На решті території без суттєвих опадів.

Читайте також: Винайдено метод «лікування» с/г культур в умовах дефіциту вологи

Виконано за допомогою Disqus