Ціна соняшнику досягла 20 000 грн/т — огляд за 2 грудня від Zernotorg.ua

2 грудня 2021 13643 0
Ціна соняшнику досягла 20 000 грн/т — огляд за 2 грудня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта           

В українських портах вартість пшениці продовольчої та фуражної знову зросла, натомість кукурудза станом на 2 грудня подешевшала. А от вартість ячменю кілька днів тримається на рівні 8 128 грн/т в Миколаївському порту та 8 108 грн/т в портах Одеської обл.

Ціна соняшнику в портах Одещини досягла позначки у 20 000 грн/т.

До речі, щоб зрозуміти процес формування ціни кукурудзи для фермерів на освітній платформі Культиварій стартує новий курс «Цариця Полів. Тож, якщо ви хочете поглибити знання та дізнатись, коли найвигідніше продавати зерно, то переходьте за посиланням та реєструйтесь

Читайте також: За рік в Україні зменшився експорт кукурудзи

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

Виконано за допомогою Disqus