В Україні відзначать кращих виробників вина

3 грудня 2021 123 0
Вино, виноград
DepositphotosВино, виноград

У Києві 10 грудня відбудеться презентація нового видання «Винний Гід України 2021», де представлено інформацію про 84 виноробні господарства з описами 330 зразків українських вин. На заході відзначать кращих виноробів країни, представлених на сторінках видання. Повідомляє Kurkul.com.

«Винний Гід» увібрав у себе всю виноробну культуру сучасної України. Вже 3 роки команда Reikartz Hotel Group сумлінно працює, щоб споживачі мали змогу  ознайомитись з найкращими українськими виноробнями та вином, яке вони створюють», — повідомили організатори заходу. 

Як і попередні видання, цьогорічне — надає детальну інформацію про виноробні регіони України, про добре відомі та нові виноробні,  рейтинг з балами найкращих українських вин.

У  заході візьмуть участь винороби, сомельє,  урядовці, політики, представники HoReCa, іноземних  посольств та  міжнародних проєктів, ЗМІ.

Захід відбудеться 10 грудня 2021 р. о 17.00-20.00 год за адресою м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, ТПП України, зала «Колізей».

За додатковою інформацією звертайтесь: Дмитро Семків, керівник проєкту «Винний Гід України», dmitry.semkiv@reikartz.com, Олег Юхновський, голова комітету підприємців АПК при ТПП України, u-ol@ucci.org.ua

P.S.: Участь у заході за запрошеннями та за умови пред’явлення сертифікату про вакцинацію від COVID-19 або негативного ПЛР-тесту на коронавірус.

Читайте також: Виробників натуральних вин звільнили від акцизного податку

Виконано за допомогою Disqus