Україна веде перемовини про відкриття нового ринку збуту продукції птахівництва

12 грудня 2021 196 0
Тушка курки
Тушка курки

Україна домовляється про експорт до Колумбії продуктів птахівництва, ветпрепаратів, кормових добавок та кондитерських виробів. Про це повідомили в пресслужбі Держпродспоживслужби.

«Українські харчові продукти популярні на всіх континентах. При цьому вітчизняні виробники мають великий потенціал для зростання та зацікавлені у розширенні експорту. Саме ці питання обговорюватимемо з колегами з компетентних органів Колумбії, представниками Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій, а також керівниками виробничих асоціацій та представниками великого бізнесу», — розповіла голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Під час візиту до Колумбії українська делегація планує обговорити питання щодо експорту української продукції птахівництва, ветеринарних препаратів, кормових добавок, кондитерських виробів, імпорту продуктів рослинного походження, фруктів та сухофруктів, риби та морепродуктів тощо. Нагальність питань підтверджено неодноразовими зверненнями про вивчення та відкриття цих ринків від бізнес-асоціацій.

Читайте також: Цукрозаводи виготовили майже 1,2 млн т цукру у новому сезоні

Виконано за допомогою Disqus