На Вінниччині злочинці викрали 220 тисяч грн із сільгосппідприємства

9 грудня 2021 248 0
На Вінниччині злочинці викрали 220 тисяч грн із сільгосппідприємства
Національна поліція

На Вінниччині поліцейські затримали організоване злочинне угруповання, яке викрало з сільгосппідприємства гроші пайовиків. Про це повідомили в пресслужбі поліції Вінницької обл.

«П’ятьох учасників злочинної групи працівники кримінальної поліції обласного главку та бійці спецпідрозділу КОРД затримали вночі 9 грудня  поблизу автозаправки на Немирівському шосе при в’їзді у Вінницю. Зловмисники поверталися після вчиненого злочину на території фермерського господарства у селі Комарів Вінницького району», — повідомили у відомстві.

Згідно з інформацією, члени угруповання раніше притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Їх підозрюють у вчиненні близько десятка  аналогічних крадіжок  на території області.

Читайте також: Організатору рейдерського захоплення цукрозаводу на Вінниччині оголошено підозру

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка,  вночі правопорушники зламали  грати на вікнах адміністративного приміщення фермерського господарства та з сейфа викрали 220 тис. грн, призначених для виплат пайовикам.

«До злочинів зловмисники готувались ретельно, попередньо розподіливши між собою ролі. З автівки, на якій пересувалися підозрювані поліцейські вилучили знаряддя злочину — інструменти для злому сейфів, замків, металевих грат, балаклави, рації, відмички та інші речові докази їх протиправної діяльності. Також у них вилучені гроші, викрадені з підприємства», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, затримані — вінничани, раніше судимі за майнові злочини, віком від 21 до 50 років. Їм загрожує до 6 років ув’язнення.   

Виконано за допомогою Disqus