Уряд Греції не пропустить трактори фермерів в Афіни

11 лютого 2016 60 0
Фермери Греції готові змагатися з урядом країни
espreso.tvФермери Греції готові змагатися з урядом країни

Фермери Греції готові змагатися з урядом країни і боротися зі страховою і податковою реформами, повідомляє «Греция на русском».

Аграрії пообіцяли окупувати з п'ятниці, 12 лютого, на три дні центральну площу столиці Синтагму. Чи вийде це у них? Навряд чи, але вони змогли, практично, паралізувати всю країну, блокувавши дороги по всій Греції. Закрито також для вантажівок-контейнерів і митниці, і на в'їзді через греко-турецьку і греко-болгарський кордон утворилися кілометрові черги.

В уряді ж відзначають, що діалог у формі ультиматуму не може відбутися, але вони готові розглянути альтернативні варіанти розрахунків з питання страхування. В уряді запевняють, що готові захистити найслабших і допомогти нужденним, але для всіх пільг не буде. Щоб не допустити трактори в Афіни міністерство внутрішніх справ вже розробило план дій: столиця буде оточена трьома кільцями з поліції і спецназу. Останнє кільце, ближче до Синтагмі, буде складатися саме з бійців спецназу, а перші, які ближче до блокпостів фермерів, з дорожньої поліції.

Виконано за допомогою Disqus