Фермери із особливими потребами завершили навчання в Зимовій школі GESI

21 грудня 2021 115 0
Фермери із особливими потребами завершили навчання в Зимовій школі GESI

Учасниці та учасники онлайн-програми «Зимова школа GESI» успішно завершили навчання, що тривало із лютого по грудень 2021 р. Про це розповіла координаторка програми ти виконавча директорка Ukrainian Food Valley Наталія Маєвська, повідомляє Kurkul.com.

«Особливістю даного курсу є участь людей із особливими потребами, адже курс був адаптований мовою жестів. До фіналу дійшли 2 представники даної групи учасників із індивідуальними проєктами «Мікро-грін» та «Міні-птахоферма». Завдяки підтримці USAID AGRO навчання було безоплатним», — розповіла Наталія Маєвська.

У бізнес-навчанні для керівників та власників малого та мікро- агріфуд бізнесу зі всієї України взяли участь наступні групи агровиробників:

  • майстрині крафтових продуктів харчування;
  • фермери, що вирощують та переробляють плодово-ягідну продукцію, смакові та лікарські трави;
  • фермери, що утримують ВРХ та кіз та виготовляють сир та інші молокопродукти;
  • аквакультура та птиця.

Також учасниці навчання у Зимовій школі GESI створили спільноту SHE FARMS для жінок-фермерок з всієї України. Фермерки виготовлятимуть спільний продукт — подарункові бокси. 

Нагадаємо, навчальний онлайн-курс «Зимова школа GESI»  розроблений та проведений викладачами бізнес-освітньої платформи Ukrainian Food Valley за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку в Україні, що реалізовується компанією Кімонікс Інтернешнл. 

Читайте також: Господарство з Миколаївщини запустило екоферму з вирощування курей-бройлерів

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою