Виробники бобових зможуть відвідати 5 тематичних заходів уже цього року

6 січня 2022 137 0
Соєві боби
Kurkul.comСоєві боби

Нещодавно у Києві відбулася зустріч представників ГС «Співтовариство виробників і споживачів бобових України» та «Насіннєвої асоціації України», де було презентовано план спільних заходів на 2022 р. Повідомляє Kurkul.com.

У форматі дискусії представники компаній-виробників бобових та насіння під модерацією президентки ГС «Співтовариство виробників і споживачів бобових України» Антоніни Скляренко також запропонували власне бачення та надали ідеї щодо концепцій прийдешніх заходів. Крім цього, до учасників презентації задля майбутньої співпраці доєднався Український інститут експертизи сортів рослин в особі його директорки Наталії Грюнвальд.

Отже, результатом зустрічі стало попереднє визначення календаря заходів у поточному році. Дні поля у червні прийматимуть Черкаси, а наприкінці серпня — Дніпро. Заходи відбуватимуться на базі регіональних відділень Українського інституту експертизи сортів рослин (УІЕСР). Своєю чергою, тематичні семінари матимуть місце двічі у лютому: 4-го та 25-го, а потім ще 18 березня. 

Читайте також: На Закарпатті сільгоспугіддя постраждали від повені

© Анна Клочко, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus