За 15 років BEDNAR збільшив оборот в 21 раз

25 січня 2022 115 0
Сільгоспмашини BEDNAR
Сільгоспмашини BEDNAR

У 2021 р. компанія BEDNAR FMT досягнула рекордного обороту в понад 2,5 млрд чеських крон. У порівнянні з 2020 р. це збільшення становить 17% і у 21 раз випереджує показники обороту 15 років тому. Повідомляє Traktorist.ua.

«Ми досягли рівня товарообігу провідного вітчизняного виробника тракторів і знаходимося на шляху до того, щоб стати найбільшим виробником сільськогосподарської техніки під власним брендом у Чеській Республіці. В цілому 450 співробітників зробили свій внесок у досягнутий обіг минулого року», — розповів директор з продажу BEDNAR FMT Ян Беднар.

З його слів, співвідношення продажів BEDNAR FMT з точки зору географічного розподілу є наступною: 7% у Чеській Республіці, 49% у ЄС (за межами Чехії), 35% у інших країнах за межами ЄС, 9% на інших континентах.

«Наша довгострокова мета полягає в тому, щоб створити сильну третю опору продажів на закордонних ринках, що перевищить 30% від загального обсягу продажів, крім ЄС та країн за межами ЄС. І знову новий 2022 р. відзначений значним збільшенням замовлень. На даний момент замовлення відповідають обороту в 3,2 млрд чеських крон», — зауважив  директор з продажу.

Зазначимо, що за останні 5 років компанія BEDNAR FMT стала одним з лідируючих постачальників імпортної сільгосптехніки з широким асортиментом агрегатів для обробітку ґрунту, посіву, внесення добрив та мульчування.

Читайте також: Розроблено лінійку шин для роботи на перезволоженому ґрунті

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus