В Україну прийде сніг, ожеледь та штормовий вітер

27 січня 2022 158 0
Сніг, заметіль
DepositphotosСніг, заметіль

В Україні завтра очікується погіршення погодних умов. Передбачаються короткочасні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та навіть дощу. А на Заході пройдуть значні опади та сильний західний вітер з поривами до 25 м/с. Повідомили аналітики сервісу Метео Фарм.

Як розповіли синоптики, у зв'язку з температурними коливаннями очікується ожеледиця на дорогах, налипання мокрого снігу та ожеледь

«Суцільна хмарність затягне все небо, лише в Одеській обл. хмарно з проясненням.  На решті території також пройдуть сильні вітри південного, південно-західного напрямку, середня швидкість 4-9 м/с, а подекуди до 15-20 м/с», — повідомляє Метео Фарм. 

Також відчутно підніметься температура в західних, південних, північних та центральних областях. Тут нічні температури коливатимуться від 0 до -4°С, однак на Сході, в Запорізькій, Сумській, Дніпровській та Полтавській обл. прохолодніше —  -2...-13°С. Денні температури скрізь знаходитимуться в межах -1...+4°С, максимально температура підніметься до +5°С в Чернівецькій, Одеській та Вінницькій обл.

Читайте також: На Півдні 60% посівів озимого ячменю перебуває у слабкому стані

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus