BASF дарує 10 л гербіциду за купівлю соняшника

1 лютого 2022 169 0
BASF дарує 10 л гербіциду за купівлю соняшника
Kurkul.com

Департамент BASF Agricultural Solutions запускає нову акцію — за купівлю 10 посівних одиниць насіння соняшника можна отримати в подарунок 10 л гербіциду Пульсар® Флекс. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Акція діє з 25 січня по 31 липня 2022 р. 

«Вже не перший рік компанія BASF проводить схожі акції, які отримують позитивний відгук з ринку. Ми прагнемо надати якомога привабливішу пропозицію сільгоспвиробникам, що дасть їм можливість скористатися ефективним та комплексним рішенням щодо вирощування соняшника в сегменті Clearfield® та Clearfield® Plus. Наша пропозиція містить гібриди  соняшника нового покоління та гнучкий гербіцидний захист. Ми завжди йдемо назустріч, аби нашою продукцією могла скористатися якнайбільша кількістьпідприємців», — розповіла Наталія Мельничук, менеджер з насіння BASF Agricultural Solutions.

Акція від BASF

В акції бере участь насіння: ЕС Колоріс КЛ, Дракаріс КЛП, ЕС Каприз СЛП.

Як пояснили у BASF, це гібриди виробничих систем Clearfield® та Clearfield® Plus. Усі вони мають високу стійкість до вовчка, стресостійкі та пластичні до різних кліматичних умов вирощування. Гібриди швидко ростуть на старті, мають високу стійкість до несправжньої борошнистої роси. Останньої характеристики вдається досягати завдяки наявності гену PL6 та PL9.

Насіння потрібно придбати в офіційних дистриб’юторів компанії. При чому, в акції може брати участь і насіннєвий матеріал, придбаний після 1 жовтня 2021 р.

Читайте також: Врожай високоолеїнового соняшнику у сезоні 2022 досягне 1 млн т

«Гербіцид Пульсар® Флекс завдяки діючій речовині імазамокс системно захищає поле і від дводольних, і однодольних бур’янів. Потрапивши на рослину, імазамокс всотується в листя й стебло, може рухатися по ксилемі й флоемі та зупиняє виробіток протеїнів. Це призводить до загибелі бур'яну. На додачу, препарат забезпечує тривалий захист поля, зокрема, й від усіх рас вовчка соняшникового», — розповіли експерти.

За словами Михайла Маленького, менеджера з маркетингу напрямку соняшника та ріпаку BASF Agricultural Solutions, препарат можна використовувати не лише для соняшника, а й сої та гороху.

Щоб долучитися до акції, потрібно просто сконтактувати зі своїм дистриб’ютором та оформити відповідне замовлення.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus