Українських фермерів запрошують на профільну міжнародну виставку 3 в 1

4 лютого 2022 228 0
Виставка Агровесна
Виставка Агровесна

Всіх учасників агросектору запрошують на щорічну міжнародну виставку «АгроВесна 2022», що відбудеться 15-17 лютого 2022 р. у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15). Подія включатиме одразу 3 профільні заходи. Повідомляє Kurkul.com.

«АгроВесна» — це узагальнююча назва для 3 міжнародних виставок: «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика», які символізують початок аграрного сезону та збирають аграріїв з усієї України», — розповіли організатори. 

Так, виставка «Зернові технології» включає презентацію:

  • обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів;
  • обладнання для мукомельної, круп’яної промисловості, елеваторів та хлібоприймальних пунктів;
  • навантажувально-розвантажувальну техніку;
  • насіннєвий матеріал;
  • засоби захисту рослин;
  • лабораторне та ваговимірювальне обладнання;
  • техніку та технології для виробництва зернової продукції;
  • біоенергетику.

В рамках виставки Agro Animal Show 2022 фермерам представлять техніку та обладнання для тваринницької галузі,  корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізації відходів, техніку та обладнання для утримання та годування тварин та птиці.

«Виставка «Фрукти. Овочі. Логістика 2022» познайомить з добривами, засобами захисту рослин,  насіннєвим матеріал овочевих культур,   с/г технікою та обладнанням для транспортування, зберігання та пакування продукції, розробками у сфері промислового садівництва», — повідомили в пресслужбі виставки. 

Цьогорічне місце проведення — Міжнародний Виставковий Центр, м. Київ, Броварський пр., 15, метро Лівобережна.

За додатковою інформацією та замовленням безкоштовного запрошення переходьте на www.grainexpo.com.ua, www.animal-show.kiev.ua та www.freshexpo.kiev.ua.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus