В Україні презентували просапний культиватор із системою підживлення рідкими добривами

3 лютого 2022 312 0
В Україні презентували просапний культиватор із системою підживлення рідкими добривами
Kurkul.com

Українським аграріям вперше продемонстрували просапний культиватор Steketee EC-Weeder 7 V із системою підживлення рідкими добривами. Презентація новинки відбулася на конференції «Живлення рослин. Інноваційні агротехнологічні рішення 2022». Про це пише Traktroist.ua.

За словами генерального директора LEMKEN-Україна Артема Клашніка, новинку компанія LEMKEN тільки нещодавно презентувала в рамках LEMKEN Blue innovation day 2021, а офіційна презентація мала відбутися на виставці Agritechnica 2022 у Ганновері та з її перенесенням просапну машину представили в Україні.

«Головна «родзинка» цього агрегату — система підрулювання, яка на 100% є розробкою компанії Steketee, що містить камеру, комп'ютер і «софт». Камера є унікальною, оскільки працює на основі комбінації кольорів. Відповідно, ми можемо зайти туди, де не зможе працювати будь-який наш конкурент. Наша камера вміє відрізняти кольори, відтінки, і таким чином може розглядати рослину навіть в суцільно зарослому полі», — розповів Артем Калашнік.

Також він додав, що цього року компанія LEMKEN-Україна планує завезти в Україну ще й фронтальний бункер SprayHub, яким додатково оснащується просапна машина. Система дозволяє одночасно з механічним обробітком проводити рядне обприскування, що заощаджує від 40% до 60% ЗЗР.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus