Дощовий циклон принесе на територію України рясні опади

16 лютого 2022 146 0
Дощовий циклон принесе на територію України рясні опади
Depositphotos

Завтра, 17 лютого, в західних, північних та центральних областях пройдуть значні опади переважно у вигляді дощу. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Найбільша кількість опадів передбачається в Закарпатській області, їх кількість місцями досягатиме 25 мм. Зростатиме небезпека сходження лавин в гірській місцевості. В Харківській, Одеській та Миколаївській областях передбачаються короткочасні опади.

«Погодні умови ускладняться сильним вітром південного, південно-західного напрямку. На Заході пориви досягатимуть 20-25 м/с, на решті території до 15-18 м/с», — прогнозують синоптики.

Згідно з даними, температури навіть у нічний час триматимуться на плюсових відмітках 0...+5°C, лише в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях температура опуститься до -2...+1°C. Денні температури знаходитимуться в межах +3...+10°C. В Кіровоградській, Чернівецькій, Вінницькій, Миколаївській та Херсонській областях повітря прогріється до +11...+12°C. Максимальне зростання температури до +16°C очікується в Одеській області.

За прогнозами Метео Фарм, 18 лютого рясні дощі продовжать поливати територію України.

Читайте також: Агротренди: Захист зернових від сівби до виходу в трубку

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus