Фермерам розповіли, як можна використати захоплену російську військову техніку

7 березня 2022 371 0
Фермер викрав російський танк
YouTubeФермер викрав російський танк

Якщо фермер заволодів ворожим танком, то його можна розібрати на запчастини, метал або віддати теробороні для захисту міста. Інформує 5 канал.

«Двигуни з танків можна ставити, як дизельні генератори використовувати, виробляти електроенергію, тому дуже корисна річ в господарства», — зауважив  черкаський тероборонець Павло Собко.

Аграрій з Черкащини Григорій Пащенко вважає, що російську техніку використовувати у сільському господарстві не доцільно.

«Сільське господарство у нас розвинуте, у нас техніка енергозберігаюча, сучасна, обробляється ґрунт за найновішими технологіями. Тому ота російська техніка нікому не потрібна, тому що вона енергозатратна. Хіба на металолом здати, щоб у мирний час робити з неї с/г інвентар», — наголосив аграрій.

Читайте також: Попри війну агрокомпанії готуються до весняно-польових робіт

Нагадаємо, українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus