Українська агрокомпанія підтримає фермерів під час посівної

16 березня 2022 152 0
Українська агрокомпанія підтримає фермерів під час посівної
Kurkul.com

Компанія «Прометей» один з напрямів роботи направила на забезпечення продовольчої безпеки. Цей блок займається підтримкою фермерських господарств в умовах воєнного часу. Крім того, напрямок відповідає за забезпечення посівної. Повідомили в пресслужбі компанії.

Інший напрям роботи «Прометей» сконцентрований на фінансуванні програм підтримки ЗСУ. У рамках цього блоку компанією створено координаційний штаб, який у режимі 24/7 займається гуманітарними проєктами.  

Штаб координує повний цикл допомоги:

  1.  виділення грошових ресурсів для закупівлі амуніції, продовольчих товарів, медичних препаратів та інших матеріально-технічних засобів для передачі до зон регіональних бойових дій;
  2. пошук постачальників в Україні та за її межами;
  3. організація регіональної логістики;
  4. організація передачі автотранспорту для потреб регіональних підрозділів української армії.

«Незважаючи на погіршення гуманітарної ситуації та значне зниження бізнес-активності в цілому по регіону, Компанія «Прометей» продовжує роботу з підтримки регіональних військових підрозділів. Щоб допомогти нашій армії та забезпечити максимальну підтримку, Компанія почала діяти у цьому напрямку практично одразу після вторгнення російського агресора в Україну», —  наголошується в повідомленні компанії.

Читайте також: Прометей продовжить співпрацювати з українськими аграріями

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus