Прометей продовжить співпрацювати з українськими аграріями

7 березня 2022 79 0
Прометей продовжить співпрацювати з українськими аграріями

Компанія «Прометей» оголосила про продовження співпраці з фермерами у рамках Спеціальних програм фінансування. Зокрема, аграрії зможуть не тільки придбати або обміняти врожай на необхідну продукцію (добрива, ЗЗР, насіння), а й отримати фінансування під посівну без обмеження мінімальних обсягів подальших поставок. Повідомили в пресслужбі компанії.

«Зараз, коли весняна посівна кампанія знаходиться на межі зриву, наша опція фінансування під майбутній урожай — це альтернатива банківським інструментам, які зараз здебільшого недоступні. Ми знаємо своїх партнерів, з деякими з яких співпрацюємо десятиліттями, і розуміємо, наскільки важлива зараз для них підтримка великої агрокомпанії, співпраця з якою вже налагоджена», — наголосили в компанії.

У повідомленні також наголошується, що надалі компанія має намір опрацювати додаткові опції партнерських програм, сформувавши т.зв. антикризову дорожню карту співпраці групи зі своїми агроклієнтами.

Нагадаємо, нещодавно йшлося, що «Прометей» виділив 500 тис. грн на надання гуманітарної допомоги ЗСУ та Теробороні. Раніше, було пожертвувано 160 тис. грн.

Читайте також: Latifundist Media розробили серію токенів NFT для підтримки військових 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою