Variant Irrigation працює над відновленням виробництва зрошувального обладнання

25 квітня 2022 51 0
Variant Irrigation працює над відновленням виробництва зрошувального обладнання
Kurkul.com

Команда Variant Irrigation працює над тим, щоб відновити виробничі процеси й надалі постачати сільгоспвиробникам зрошувальне обладнання для отримання стабільних, передбачуваних врожаїв. Про це повідомила пресслужба компанії.

Як зазначили у пресслужбі, всі виробничі потужності були зосереджені в м. Харків, який вже 2 місяці знаходиться в зоні активних бойових дій.

«З першого дня війни Харків знаходиться під нескінченими артобстрілами, ми мали зупинити виробництва, щоб врятувати людей та зорієнтуватися в ситуації. За цей час ми брали активну участь в наданні гуманітарної допомоги. Так, вдалося доставити та роздати 800 т харчів та кілька вагонів одягу, товарів першої необхідності та медикаментів. Наразі все керівництво в Україні, на зв’язку з нашими замовниками і зараз підбираємо кілька локацій в безпечних регіонах, щоб перемістити склад, обладнання та відновити виробництво», — розповів власник компанії Данііл Шуфані.

В планах підприємства з червня запустити штатне виробництво зрошувальних систем, наразі вже приймаються замовлення.

Нагадаємо, Уряд прогнозує зменшення площ посівів високомаржинальних культур до 70%, з яких 30-40% будуть використані для внутрішнього споживання, решта — для експорту. Тож учасникам ринку АПК потрібно успішно провести посівну та отримати високий врожай та не допустити продовольчої кризи.

«Використання зрошувальних систем — це надійний інструмент, який дозволить мінімізувати ризики та отримати стабільно високий врожай, до того ж термін окупності досить короткий, становить 2-3 сезони. Крім того, на нашому складі є в наявності комплектуючі, які ми невдовзі зможемо відвантажувати тим, хто вже використовує дощувальну техніку та потребує заміни витратних вузлів. Отже, ми вбачаємо перспективу цього напрямку і відновлюємо виробництво, щоб зробити свій внесок в нашу спільну перемогу», — підсумував Данііл Шуфані.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus