БТУ-ЦЕНТР збільшує обсяги виробництва мікродобрив

27 квітня 2022 33 0
БТУ-ЦЕНТР збільшує обсяги виробництва мікродобрив
БТУ-ЦЕНТР

БТУ-ЦЕНТР збільшує обсяги виробництва органо-мінеральних добрив власної марки Хелпрост®. Про це повідомила пресслужба компанії.

Як зазначається, продукція виробляється на Вінниччині, що дає можливість вчасно відреагувати на будь-яку потребу аграрія, навіть коли мова йде про великі обсяги.

«Мікроелементи Хелпрост® присутні на ринку понад 6 років і вже продемонстрували свою ефективність у найбільших холдингах і агропідприємств країни. БТУ-ЦЕНТР не підвищує ціни і залишає їх на довоєнному рівні. Ми працюємо для України та всього світу, тому закликаємо кожного віддавати перевагу українським технологіям», — зазначив генеральний директор групи компаній БТУ-ЦЕНТР, канд. с.-г. наук Владислав Болоховський.

Згідно з інформацією, у виробництві препаратів використовують не синтетичні, а природні амінокислоти, отримані в результаті життєдіяльності спеціально відібраних мікроорганізмів за авторською технологією мікробіологів БТУ-ЦЕНТР. До складу також входять біологічно-активні речовини: вітаміни групи B, амінокислоти, пептиди, полісахариди. Це сприяє збалансованому живленню рослин, підвищенню їх стійкості до несприятливих умов навколишнього середовища та хвороб.

Читайте також: Аграрії можуть придбати агрохімію БТУ-ЦЕНТР за попередніми цінами

Результати ефективності застосування мікродобрив Хелпрост®:

  • зернові — +0,21 ̶ 0,91 т/га;
  • кукурудза — +0,37 ̶ 1,22 т/га;
  • соняшник — +0,20 ̶ 1,10 т/га;
  • соя — +0,35 ̶ 0,86 т/га;
  • ріпак — +0,19 ̶ 0,47 т/га.

Загалом лінійка продуктів містить понад 16 позицій:

  • монокомпонентні препарати, що містять високу кількість певного мікроелемента та застосовується для профілактики або лікування дефіциту мікроелемента;
  • а також комплексні зі збалансованим складом, підібраним з врахуванням потреб та особливостей розвитку певної культури — комплекси для кукурудзи, соняшнику, сої, зернових, плодово-ягідних та ін.

Для органічних господарств препарати напрацьовуються за спеціальної рецептурою, затвердженою з Органік стандарт.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus