Сервісні бригади Variant Irrigation працюють по всій Україні 24/7

11 травня 2022 22 0
Сервісні бригади Variant Irrigation працюють по всій Україні 24/7
Kurkul.com

Variant Irrigation надає сервісне обслуговування та комплектуючі для зрошувальної техніки. Для оперативного реагування сервісні бригади працюють 24/7. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Нагадаємо, Variant Irrigation працює над відновленням виробничих процесів, щоб розпочати штатне виробництво дощувального обладнання в червні.

«Для тих аграріїв, хто вже переконався в перевагах зрошення та використовує дощувальні машини будь-яких виробників, ми надамо якісний сервіс, бо яка б техніка не була — сервісне обслуговування завжди потрібне. У Variant Irrigation його надають власні сервісні бригади, які працюють по всій Україні 24/7. Дилери компанії в регіонах теж мають свої сервісні бригади. Все це дає можливість максимально оперативно реагувати на запити клієнтів», — повідомили у пресслужбі.

Крім того, на складі підприємства є в наявності комплектуючі, які можуть відвантажувати тим, хто потребує заміни витратних вузлів.

«Компоненти, комплектуючі для зрошувального обладнання закуповуються як в Україні, так і за кордоном. Ми встановили жорсткі технічні умови для закупівель. Обираємо постачальників за основною умовою — якість. Безумовно, перевагу віддаємо вітчизняному, але якщо в Україні не виробляється та чи інша позиція або нас не задовольняє якість, наші спеціалісти обирають серед провідних світових брендів», — прокоментував комерційний директор підприємства Ілля Жемелінський.

Замовити сервісне обслуговування зрошувального обладнання та/або заміну комплектуючих можна за тел.: +38 (050) 411-11-80.

Читайте також: Болгарська компанія встановить дощувальні системи Variant Irrigation

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus