Tevitta розпочала приймати вишню на заморозку

13 липня 2022 489 0
Tevitta розпочала приймати вишню на заморозку

Завод із заморозки ягід, овочів та фруктів бренду Tevitta розпочав приймання сезонних ягід на заморозку. Зокрема, вишні.  

Про вимоги здачі ягоди розповіла начальник відділу стандартизації та якості заводу Валентина Гуліна у черговому випуску проєкту «Академія Ягідництва», пише Latifundist.com.

«Ми розпочали сезон приймання вишні. Зараз активно працюємо. Використовуємо як власну вишню, так і очікуємо надходження від наших постачальників»‎, — розповіла Валентина Гуліна.

Вона додала, що вишня, як і будь-яка ягода, повинна надходити на підприємство у пластмасових ящиках.

«‎Невідмінно від малини, вишню можна насипати в ящик до 10 кг. Вишня краще транспортується, не так давиться та не така ніжна, як малина»‎, — акцентувала начальник відділу стандартизації та якості.

Читайте також: Ягідники почали здавати малину на заморозку

Разом з тим, Валентина Гуліна зауважила, що приймають вишню лише вирощену в садах і ту, яка була оброблена від шкідників та хвороб.

«‎Вишня повинна бути без ознак гнилі — максимум до 1%. Недозрілі ягоди допускаються, але до 5%. Діаметр ягоди повинен складати від 20 мм. Водночас плодоніжка допускається, адже завод оснащений спеціальним обладнанням здатним відокремити ягоду від плодоніжки», — пояснила ‎Валентина Гуліна.

Завод із заморозки ягід, овочів та фруктів бренду Tevitta приймає на заморозку сезонні ягоди з усієї України та під час сезону працює 24/7. Точки збору знаходяться в центральному та західному регіоні:

  • Вінницька обл. — м. Жмеринка, м. Бар, с. Миронівка (Ямпільського р-ну);
  • Черкаська обл. — м. Шпола;
  • Львівська обл. — м. Львів.

Або можна залишити заявку на сайті.

Менеджер центральної України — Владислав, тел.: (067) 233-26-63; західної — Андрій, тел.: (067) 380-45-87.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus