Українських жінок-фермерок запрошують на безкоштовне навчання

21 липня 2022 118 0
Українських жінок-фермерок запрошують на безкоштовне навчання
Depositphotos

Програма ПРООН «TERRA. Курс на сталий розвиток» відкриває набір на безкоштовне навчання жінок з агріфуд-сектору України.

Як зазначається, навчально-консалтингова Програма для керівниць/власниць МСБ агріфуду «TERRA. Курс на сталий розвиток» було призупинено через повномасштабне вторгнення рф в Україну, наразі роботу поновлено. З огляду на реальні потреби аграрної галузі й нагальну необхідність підтримати бізнес, Програму трансформовано в антикризову.

Дистанційний навчальний курс розпочнеться у серпні 2022 р. Наразі відкрито реєстрацію учасниць, яка триватиме до 7 серпня. Зареєструватись можна за посиланням. Деталі щодо програми навчання можна дізнатись за посиланням.

У рамках програми сформовано три групи:

  • «Релокований бізнес»;
  • «Перезапуск бізнесу»;
  • «Розвиток бізнесу, що працює в умовах війни».

«Таким чином, курс фокусується  саме на актуальних потребах аграрних та переробних підприємств. Також посилено блок практикумів та кейсів, а тематика лекцій максимально скерована на висвітлення прикладних питань ведення бізнесу у кризових умовах, побудови команди, залучення фінансування, кооперації», — розповіли організатори курсу.

Так, до участі запрошуються жінки з агріфуд-сектору: керівниці та власниці підприємств сільського господарства, харчової промисловості, ресторанної галузі, які готові скористатися унікальною можливістю для навчання.

За результатами навчання буде сформовано публічний Каталог TERRA, який міститиме презентацію бізнесу та продукції учасниць і стане потужним маркетинговим інструментом для керівниць МСБ. 

Щоб дізнатися більше долучайтеся до онлайн-заходу «Презентація оновленої навчальної Програми ПРООН «TERRA. Курс на сталий розвиток», в межах якого гості зможуть почути деталі щодо курсу, особливостей його оновлень та перебігу. Захід відбудеться 26 липня о 15:00.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus