Власник Нібулону Олексій Вадатурський загинув під час обстрілу Миколаєва

31 липня 2022 254 0
Олексій Вадатурський
Kurkul.comОлексій Вадатурський

Під час масованого обстрілу Миколаєва цієї ночі загинув власник компанії «НІБУЛОН» та Герой України Олексій Вадатурський.

Першим про загибель повідомив нардеп Олексій Гончаренко, проте пізніше видалив свій допис. Разом з тим, інформацію Latifundist.com підтвердили кілька джерел з оточення бізнесмена.

Співчуття висловили вже багато учасників ринку, а також низка народних депутатів. 

Latifundist.com зв'язався з пресслужбою компанії НІБУЛОН. Інформацію про загибель керівника не підтверджують, але і не спростовують.

«Інформацію не є підтвердженою, нардеп Олексій Гончаренко написав в соцмережах, всі підхопили, але пізніже він видалив пост. Інші ЗМІ транслюють його інформацію. Ні підтвердити, ні спростувати інформацію на цей час ми не можемо‎»‎, — зазначили в компанії.

За словами голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма вночі, 31 липня, після першої ночі та вранці, близько п'ятої, Миколаїв зазнав масованих обстрілів. ‎‎Попередньо, одна людина загинула, дві — отримали поранення. Внаслідок обстрілів пошкоджено ряд об’єктів інфраструктури. На місцях прильотів виникло кілька пожеж.

Станом на 11:40, 31 липня Віталій Кім підтвердив смерть Олексія Вадатурського та його дружини Раїси Вадатурської.

«‎Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоцінений. Так багато зроблено — так багато можна було б зробити. . . З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте з миром», — написав він.‎

Виконано за допомогою Disqus