Названо бестселер серед техніки для передпосівного обробітку ґрунту

2 серпня 2022 132 0
Компактор SWIFTER
traktorist.uaКомпактор SWIFTER

Компактор SWIFTER від BEDNAR став бестселером серед сільгоспагрегатів для передпосівного обробітку ґрунту. Завдяки комплексу технічних рішень дозволяє йому за один прохід проводити до 9 операцій. Про це повідомляє Traktorist.ua на основі інформації пресслужби Тайтен Машинері Україна.

Зокрема йдеться, що SWIFTER має широкий вибір опцій. На додачу, тісна співпраця чеських інженерів та українських аграріїв дозволила створити агрегат, що, за словами виробника, працюватиме десятиліттями.  

«Складається таке враження, що конструктори компанії BEDNAR проаналізували наявний ринок передпосівних культиваторів, прибрали всі недоліки конкурентів і створили ідеальну машину для передпосівного обробітку ґрунту», — зауважив головний інженер LNZ Group Іван Левченко.

Агрохолдинг LNZ Group використовує компактор SWIFTER в різних ґрунтово-кліматичних умовах Черкаської, Сумської, Полтавської обл.

Компактор SWIFTER SO_F доступний з шириною від 4 до 8 м, а модель SWIFTER SE — від 8 до 12 м. Особливістю широкозахватного компактора є система WAVE-FLEX, що, зі слів виробника, дозволяє якісно копіювати профіль і витримувати задану глибину обробітку по всій ширині агрегату.

Читайте також: Попри війну аграрії готові випробовувати нові технології

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus