Як налаштувати обприскувач для десикації соняшнику — відповідь експерта

12 серпня 2022 67 0
Обприскувач Case IH
Тайтен МашинеріОбприскувач Case IH

Для  весняно-польових робіт достатньо штатного кліренсу самохідного обприскувача Case IH Patriot  — 1,35 м. Якщо ж потрібно обприскувач для десикації соняшнику чи обробки високорослих культур, спеціалісти Тайтен Машинері Україна можуть збільшити кліренс на 40 см, 50 см або 60 см. Про це повідомляє Traкtorist.ua.

«Комплект складається з 4 стійок, втулок для монтажу, кріплення, шлангів і додаткової сходинки для оператора, 2 каністри гідравлічної рідини, щоб компенсувати втрати при подовженні шлангів гідроходу. В чому перевага? Ми пропонуємо на 100%  імпортні комплектуючі. Це оригінальна продукція з високою якістю, міцністю та надійністю, яка виключає проблеми в процесі монтажу та експлуатації», — розповів керівник служби постачання запчастин Тайтен Машинері Україна Артем Борисенко. 

Тайтен Машинері Україна рекомендує комплекти різної висоти в залежності від висоти культур та рельєфу поля.

«Найпопулярнішими є комплекти для підняття обприскувача на 50 см. Якщо поверхня має велику кількість пагорбів, ми рекомендуємо підіймати кліренс не більше, ніж на 40 см. А для десикації соняшника найоптимальнішим є підвищення на 60 см. Але слід брати до уваги, що зі збільшенням кліренсу збільшується також і габарит по висоті, тому якщо є обмеженість території мостовими спорудами, це потрібно враховувати», — зазначив представник компанії.

Читайте також: Названо бестселер серед техніки для передпосівного обробітку ґрунту

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus