Озвучено головні переваги комбайнів Case IH Axial-Flow 250

18 серпня 2022 72 0
Комбайни Case IH Axial-Flow 250
Комбайни Case IH Axial-Flow 250

Нової лінійка зернозбиральних комбайнів Axial-Flow 250 від компанії Case IH оснащена телеметрією, яка дозволяє створювати картографування, а також слідкувати за кодами помилок. За допомогою цієї інформації агрономи зможуть швидко приймати рішення щодо зміни роботи техніки в полі. Повідомляє Traкtorist.ua.

«Лінійка комбайнів Axial-Flow 250 дозволяє отримати високу продуктивність та забезпечити якісний обмолот будь-якої культури. Системи точного землеробства Advanced Farming Systems (AFS), якими оснащені машини, збирають та надсилають важливі дані, які необхідні для прийняття рішень щодо вирощування рослин та управління витратами», — зазначили в Тайтен Машинері Україна, який є офіційним дилером американського бренду.

Як зазначають в компанії, система AFS AccuGuide здійснює автоматичне керування комбайном за допомогою GPS з повторюваною точністю проходження до 2,5 см, що, за словами дилера, дозволяє зменшити кількість перекриттів, заощадити час та пальне. А за допомогою AFS Connect зібрані дані потрапляють на комп’ютер в режимі реального часу, даючи змогу оперативно зробити поправки та надіслати інструкції в поле.

Читайте також: Фермер оцінив роботу дискатора BEDNAR SWIFTERDISC

 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus