Як уникнути форс-мажорів при спорудженні елеватора — пояснення експертів

13 серпня 2022 47 0
Елеватори
Kurkul.comЕлеватори

Щоб уникнути проблем та форс-мажорів при спорудженні елеваторів, краще закуповувати транспортне обладнання та самопливи разом із футеровкою. Про це у матеріалі «Полімерхімгруп: шлях від поліуретану до заводу елеваторного обладнання» розповіла комерційний директор ТОВ «Полімерхімгруп» Олена Долженко.

«Чому клієнту подобається все брати в одному місці? Бо ми відповідаємо і за свій поліуретан, і за свій метал. І якщо навіть щось пішло не так, це буде виявлено одразу на підприємстві. Не потрібно проходити довгий ланцюжок, коли монтажники на позначці 40 м висоти виявляють, що поліуретан не заходить. Щоб цього не було, ми й організували повний цикл виробництва. У нас правильні креслення, правильна матриця, все скомпоновано, і йде однією лінією»,— розповіла Олена Долженко.

В практиці заводу траплялось, коли замовник давав параметри на виготовлення поліуретанових вставок, а після виконання виявлялося, що ті параметри не співпадали з реальністю.

«Нам давали розміри, ми робили вставки, а вони не вставлялися в метал. Ми виїжджали на місце перевіряти, і виявлялось, що там криво поварений метал. Футеровка не вставлялась, тому що металіст давав своє креслення, а робив обладнання не по ньому. Вставку довелося переробляти», — додав засновник та директор ТОВ «Полімерхімгруп» Дмитро Антоненко.

Читайте також: За час війни ПУМБ прокредитував майже 300 агропідприємств

 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus