Реклама

БТУ-ЦЕНТР надає 10% знижку на лінійку мікроелементів ХЕЛПРОСТ

5 вересня 2022 77 0
БТУ-ЦЕНТР надає 10% знижку на лінійку мікроелементів ХЕЛПРОСТ
Kurkul.com

Компанія БТУ-ЦЕНТР надає знижку 10% на лінійку мікроелементів ХЕЛПРОСТ. Акція діятиме з 5 по 19 вересня поточного року. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Зокрема у лінійці Хелпрост є препарат на основі бор етаноламіну — Хелпрост Бор. Він допоможе аграрію саме зараз — восени. 

Бор має важливий вплив на фенологію розвитку технічних культур — підвищує еластичність тканин, що знижує розтріскування стебел і кореневої шийки під час морозів і сильного росту. Це збільшує стійкість рослин перед хворобами (некроз кореневої шийки, вертиціліоз, тощо).

Крім того, бор впливає на розвиток кореневої системи, що сприяє кращому відновленню вегетації навесні.

ХЕЛПРОСТ БОР є двох видів:

Для оформлення знижки необхідно заповнити форму на сайті та отримати промо-код. Замовлення приймаються за промо-кодом у регіональних представників.

Також при комплексному застосуванні препаратів діють знижки -15%. Форма для заповнення також на офіційному сайті. Кожен пакет — це спеціально підібраний комплекс біопрепаратів для різних культур, які включають в себе поєднання обробок ґрунту, насіння та вегетації в різних комбінаціях.

Як зазначили в компанії, було проведене дослідження, яким доведено, що застосування мікродобрив Хелпрост — це профілактика та лікування дефіциту мікроелементів і гарантоване підвищення кількості та покращення якості урожаю. 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Реклама