Оснащення комбайнів системою Trimble EZ-Pilot Pro дозволяє економити до 10% пального — досвід

19 вересня 2022 54 0
Зернозбиральні комбайни Case IH
Тайтен Машинері УкраїнаЗернозбиральні комбайни Case IH

Зернозбиральні комбайни, що оснащені системою автоматичного водіння Trimble EZ-Pilot Pro, здатні економити до 10% пального під час збирання врожаю.

Про це повідомив головний інженер агрокомпанії «Білозірське-Агро» Володимир Зайчук. Повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу «Тайтен Машинері Україна».

«Система EZ-Pilot Pro допомогла підняти продуктивність комбайна, збільшити економію пального приблизно на 10%. Завдяки цій системі ми можемо працювати в нічний період не лише під час збирання врожаю, а й під час посіву різних культур. Ця система є незамінною і повинна використовуватись у сільському господарстві», — пояснив Володимир Зайчук.

Як зазначають в компанії Тайтен Машинері Україна, системою EZ-Pilot Pro можна обладнати комбайни, трактори та обприскувачі, це дозволяє підняти ефективність експлуатації техніки та зменшити навантаження на оператора, який своєю чергою може зосередитись на контролі роботи жатки та іншого сільськогосподарського обладнання.

«Не менш важливим є те, що аграрії можуть бачити результати в режимі реального часу завдяки AFS Connect, який дозволить отримувати всю інформацію про роботу техніки та господарства на персональний комп’ютер або мобільний телефон», — додали у пресслужбі «Тайтен Машинері Україна».

Читайте також: Агроном розповів, як можна зекономити до 25% добрив

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus