PÖTTINGER вивів на ринок нове покоління універсальних посівних комплексів TERRASEM

9 листопада 2022 108 0
Посівний комплекс TERRASEM від PÖTTINGER
Посівний комплекс TERRASEM від PÖTTINGER

До сезону 2022 компанія PÖTTINGER вивела на ринок нове покоління універсальних посівних комплексів TERRASEM. Про це йдеться у матеріалі «Втрати від неякісного посіву коштують більше ніж оновлення техніки, або Що можуть оновлені сівалки TERRASEM» на Latifundist.com.

Серія сівалок представлена модельним рядом машин з шириною захвату від 3 до 9 м, серія характеризується значними оновленнями конструкції, які забезпечують ряд переваг:

  • збільшений об’єм бункера;
  • дозатори оснащені електричним приводом та виготовлені з нержавіючої сталі для роботи з добривами;

«Новинкою є оснащення дозаторів заслінкою, яка розподіляє потік посівмату або добрива до одного з двох або до двох одночасно розподільчих грибків. Тепер немає потреби в рухомій перегородці в середині бункера. Ви засипаєте у більший відсік те, що має більшу норму і направляєте потік від відповідного дозатора до потрібного розподільчого грибка (до балки посіву чи балки внесення добрив)», — пояснили в компанії.

  • змінилося кріплення стійок і система налаштування притискного зусилля між анкером та диском.

«Глибина посіву тепер налаштовується гідравлічно. Це можна зробити безступенево з кабіни трактора. Зі слів виробника, без змін залишилась лише балка висівних сошників, зокрема, система паралелограмного ведення, яка довела свою ефективність у попередніх втіленнях TERRASEM», — розповіли у PÖTTINGER.

Модельний ряд TERRASEM представлений сівалками з інтегрованим ґрунтообробним знаряддям та без нього.

Читайте також: В Україні розпочав роботу перший поворотний телескопічний навантажувач Manitou MRT 1845 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus