BEDNAR модернізував сівалки OMEGA

18 листопада 2022 82 0
BEDNAR модернізував сівалки OMEGA
BEDNAR

Чеський виробник сільгосптехніки BEDNAR модернізував та оснастив сівалки OMEGA OO_L і OO_FL до сезону 2023 р. власним новим програмним забезпеченням (ПО). Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу компанії BEDNAR

Зазначається, що BEDNAR пропонує дві серії моделей OMEGA: однокамерні сівалки OMEGA OO_L з робочою шириною від 3 до 9 м і двокамерні OMEGA OO_FL шириною від 4 до 9 м.

«Ми оснастили сівалки OMEGA OO_L і OO_FL власним новим програмним забезпеченням. Я вірю, що нові функції, які забезпечує програмне забезпечення, зроблять сівалки OMEGA ще популярнішими серед аграріїв. Окрім нового програмного забезпечення, ми також працювали над деякими індивідуальними модифікаціями з метою підвищення якості роботи та спрощення процесу експлуатації», — пояснив Ян Беднар, директор з продажу компанії BEDNAR FMT.

Основні можливості нового ПО:

  • Новий дизайн інтерфейсу користувача з добре організованим та легко впізнаваним меню = основний робочий екран прозоро відображає конфігурацію агрегата. Інтеграція апарата ALFA DRILL в ПО сівалки (управління висівним апаратом ALFA DRILL включено в один операційний термінал) = більше не потрібно використовувати інший термінал для управління ALFA DRILL, як у попередніх версіях.
  • Спрощений процес калібрування з можливістю використання інформації з бази даних насіння = використання збережених даних щодо насіння, яке вже було відкалібровано, спрощує наступні кроки калібрування (норму висіву можна встановити в кг/га або кількість рослин на м2).
  • Підтримка датчика потоку для висівного апарату ALFA DRILL = датчики можна вмикати та вимикати окремо відповідно до вимог.
  • Встановлення напрямку розподілу матеріалу (насіння, добрива, проміжних культур) у висівні сошники або сошники для внесення добрив у випадках, коли сівалка має відповідне обладнання (наприклад, FERTI сошники).

Підтримка функції точного землеробства:

  • Управління секціями = автоматичне підйом/опускання сівалки в заданій точці на полі (розвороті, в кінці поля тощо) відносно поточного положення. Автоматичне ввімкнення або вимкнення половини робочої ширини агрегата є основною перевагою системи.
  • Контроль змінної норми висіву на основі даних картографування.

 

Сівалка також модифікована специфічними змінами, які, як завіряє виробник, підвищують якість роботи та полегшують її експлуатацію. До них належать:

  • нова конструкція решіт бункера = решітка глибша і робить наповнення бункера зручнішим без втрат насіння;
  • сходинки всередині бункера = можна використовувати, наприклад, для якісного очищення внутрішньої частини бункера після сезону;
  • зовнішній датчик для перевірки тиску в бункері = впевненість та проста перевірка належної роботи системи під тиском;
  • нове положення ваг = вони більше не підвішені на ручці мішка біля отвору для калібрування, а поруч з ним.

Читати за темою: BEDNAR випустить новий культиватор для кукурудзи та соняшнику

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus