Культиварій відкриває новий навчальний курс для фермерів з основ трейдингу та експорту

21 листопада 2022 219 0
Олександра Камишіна, керівниця освітньої платформи «Культиварій»
Kurkul.comОлександра Камишіна, керівниця освітньої платформи «Культиварій»

На бізнес-конференції ОкАгро-2022, що пройшла 17 листопада в Києві, освітня платформа для аграріїв «Культиварій» оголосила про відкриття курсів  «Iron Trade. Курс на власний експорт» за новою моделлю навчання, яка буде доступна кожному аграрію.  

Про це розповіла Олександра Камишіна, керівниця освітньої платформи «Культиварій», у своєму виступі на конференції.

«Ми хочемо, щоб у цей безпрецедентно важкий час знання були доступні для кожного аграрія в Україні й  тому ми змінили модель роботи. Відтепер і весь наступний рік ми працюватимемо для вас за підпискою, щотижня відкриваючи онлайн-лекції з найактуальніших тем і питань», — зазначила Олександра Камишіна.

За її словами, відтепер всі курси знаходяться на одній платформі, доступні за підпискою та відкриваються відразу після оплати на цій же платформі. Річна підписка на платформу коштуватиме 12 000 грн і в такому пакеті передплатники матимуть доступ до всіх курсів та лекцій, як створених до війни, так і надалі — до кінця 2023 р. А сплачуючи тільки 1000 грн на місяць, можна отримати доступ до тих матеріалів, які будуть створені цього місяця. 

«Цей курс створено разом з Trend&Hedge Club і Латифундист Медіа. Він увібрав в себе фундаментальну частину з основ трейдингу та експорту, що дає розуміння світових ринків і формування цін на олійні та зернові, в тому числі нішеві культури. А також новий досвід наших аграріїв, як досвідчених експортерів, таких як компанія Агросем, так і тих, хто почав експортувати цього року», — зазначила Олександра Камишіна.

За її словами, перші блоки — аналіз світових ринків, ринки пшениці, кукурудзи, олійних, нішевих культур до війни і зараз, а також воєнний досвід експорту від українських аграріїв — вже в доступі на платформі «Культиварій».

Наступні блоки будуть доступні найближчі 4 тижні:

  • логістика (авто, ЖД, дунайські порти);
  • економіка експорту та планування весняної посівної;
  • виконання контрактів (включають, зокрема, ризик-менеджмент, юридичні та податкові нюанси, роботу з якістю продукції тощо);
  • біржова торгівля та трейдинг після війни та відкриття наших портів.

Як додала керівниця платформи, у передвоєнний час було створено 6 фундаментальних курсів. Зокрема, «Цариця Полів», «Чітке ТЗ», «Земельні котики», «Володар Земель», «Академія Тваринництва», «Точне Землеробство США та Канади».

Спікерами курсу стали фахівці-практики та експерти з питань експорту й суміжних сфер: Катерина Конащук, Олена Нероба, Джонатан Грендж, Олександр Вайнер, Геннадій Гадзовський, Андрій Абдулов, Олександр Мащенко, Олександр Соловей, Олександра Воловик, Світлана Омельченко, Тетяна Алавердова, Іван Касинюк, Анатолій Косован, Владислав Седик та ін.

Як підсумувала Олександра Камишіна, інвестиція в таке навчання — це хороший вклад у розвиток для кожного з аграріїв. 

Читайте також: Фермер поділився досвідом, як оптимізувати бізнес-процеси маленького господарства

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus