На Запоріжжі рашисти зруйнували страусину ферму

28 листопада 2022 688 0
На Запоріжжі рашисти зруйнували страусину ферму
Суспільне

Минулої ночі російські військові вдарили ракетами по фермі зі страусами та свинями. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Як зазначається, внаслідок вибухів двох ракет (ймовірно С300) на території одного з агропідприємств виникла пожежа.

Голова Долинської територіальної громади Богдан Федчук у коментарі Суспільному розповів, що приватне підприємство зазнало значних руйнувань.

«О 01:55 було чути вибухи вдома, я прокинувся. Зі старостою з‘ясували, що це прильоти в селі Розумівка на агропромислове підприємство, де вирощують страусів і свиней. Мікроавтобус повністю розбитий, а також усі підсобні приміщення, де знаходилися страуси. Страуси всі живі, але є поранені. Приміщення відновленню не підлягають», — пояснив посадовець.

За словами власника страусиної ферми Володимира Клочека, про приліт йому повідомила служба охорони, яка першою приїхали на місце.

«Приїхав, приліт був, і не один. Зруйнований цех (тільки пробував налагодити виробництво паливних брекетів), склад, де зберігалися матеріали, з яких робити брекети, огорожа і приміщення, де знаходилися страуси. Нема жодного вікна та дверей по всій території», — розповів фермер.

Читати за темою: Через війну в Україні зруйновано 206 тваринницьких ферм

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus