Майбутнє українських фермерів в об’єднанні — експерт

1 грудня 2022 141 0
Майбутнє українських фермерів в об’єднанні — експерт
Kurkul.com

Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив UKRANIAN AGRO CONNECTION пропонує українським фермерам об'єднуватись з колегами задля розв'язання нагальних проблем галузі. Про це Kurkul.com розповів Богдан Купріянов, керівник UKRANIAN AGRO CONNECTION. 

Він зауважив, що у ці непрості часи повномасштабного вторгнення росії в Україну у багатьох аграріїв залишається багато невирішених проблем.

«Тож настав час визначитися, що наразі краще: самостійно розв’язувати всі проблеми, чи, об’єднавшись з колегами, спільно долати труднощі і нові виклики? UKRANIAN AGRO CONNECTION пропонує об’єднуватися», — розповів Богдан Купріянов.

Які переваги для фермерського господарства дає об’єднання в кооператив?

Спільна діяльність буде сприяти:

  • реалізації аграрної продукції за світовими ринковими цінами;
  • виходу на нові міжнародні ринки;
  • вирішенню проблем зберігання зібраного врожаю;
  • організації власної переробки сільськогосподарської продукції;
  • отриманню доступу до кращої техніки, додаткових джерел фінансування.

Також об’єднання в кооператив дозволить знайти нові шляхи розвитку та розв'язувати поточні проблеми, що наодинці фермеру в сьогоднішніх реаліях буде зробити важко.

«UKRANIAN AGRO CONNECTION бачить майбутнє українського фермера в об’єднанні, де є багато можливостей для отримання додаткового прибутку, закупівлі спільних гуртових партій пального, добрив, ЗЗР, посівного матеріалу», — зазначив Богдан Купріянов.

Крім того, фермери в кооперативі матимуть можливість отримати додаткове фінансування та доступ до грантових програм. Технології IT будуть обслуговувати потреби аграріїв та заощаджувати їм гроші, час і ресурси, які можуть бути використані на інші проєкти. 

Як повідомив керівник кооперативу, послугами UKRANIAN AGRO CONNECTION вже користується агрохолдинг A.G.R. Group, власником якого є Місак Хідірян.

Команда UKRANIAN AGRO CONNECTION вже скоро запропонує програми співпраці з фермерськими господарствами, які доведуть переваги кооперативу у непростих ринкових умовах нашого сьогодення.

Читайте також: Мінагро призупинило видачу допомоги через ДАР

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus