Фермери можуть безкоштовно отримати три трекери на техніку від компанії Feodal

4 січня 2023 403 0
Фермери можуть безкоштовно отримати три трекери на техніку від компанії Feodal
Feodal

Компанія Feodal, яка нещодавно презентувала ринку нову систему управління агробізнесом Feodal FMS, напередодні Нового року оголосила про акцію. Так, аграрії мають змогу отримати у подарунок трекери та можливість безкоштовної реєстрації земельного банку в системі. Про це повідомила пресслужба компанії.

«Заповніть форму та виграйте 3 трекери для моніторингу техніки у Feodal FMS та безкоштовне онлайн-підключення на 200 га в системі Feodal FMS до кінця року», — зазначили в пресслужбі компанії. 

Переможця оберуть 10 січня. 

Щоби взяти участь в акції, заповніть форму за посиланням

Нагадаємо, Feodal FMS — нова розробка компанії. Це система, що дозволяє управляти аграрним підприємством: аналізувати супутникові знімки по власних полях, моніторити пересування техніки, зливи пального, та якість виконання операцій. В системі доступний метеомоніторинг по кожному полі, та планування робіт. 

Наразі компанія віддає користування такою системою за 0,60 центів за гектар до кінця року. Розіграш дає можливість отримати безкоштовно: трекери для техніки, підключення цих трекерів в систему, оцифрування контурів полів, та 200 гектарів до яких буде підключена супутникова аналітика. 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus