Перший пілотований мультикоптер для фермерів надходить у продаж

14 січня 2023 1400 0
Перший пілотований мультикоптер для фермерів надходить у продаж
Twitter: @ryseaerotech

Компанія RYSE Aero Technologies почала приймати замовлення на свій легкий електричний мультикоптер RECON із вертикальним зльотом і посадкою (система eVTOL).

Про це повідомляється в офіційному пресрелізі.

Recon — це повітряний мультикоптер, призначений для використання в сільській місцевості і в сільськогосподарському секторі. eVTOL дозволяє переміщатися там, де дорожні умови не дозволяють це робити на звичайному авто.

Заплативши $150 тис., що дорівнює вартості звичайного елітного автомобіля, замовник отримує унікальний засіб пересування, який здатний пронести його над полями та луками.

Особистий квадрокоптер може літати на максимальній висоті 120 м і розвиває максимальну швидкість 100 км/год. Апарат оснащений автопілотом на випадок, якщо вам набридне ним керувати. Єдиний недолік — час польоту. Шість батарей, що приєднуються, здатні піднести вас у небо всього на 20 хв. Не знаємо, як в Україні, але в США для управління цим мультикоптером знадобиться отримати спеціальну ліцензію пілота.

Компанія стверджує, що персональний квадрокоптер служить не тільки цікавим засобом пересування, а й знайде своє застосування в рятувальників у разі ліквідації наслідків стихійних лих.

RYSE Aero Technologies стверджує, що отримала безліч замовлень, тому охочим доведеться почекати свій екземпляр Recon до кінця року.

© Микола Сирота, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus