Re:farm: представники Feodal розповіли, як полегшити управління господарством

20 лютого 2023 76 0
Ведучий маркетолог компанії Feodal Євгенія Швець на конференції Re:farm
Ведучий маркетолог компанії Feodal Євгенія Швець на конференції Re:farm

На конференції Re:farm компанія Feodal презентувала аграріям нову систему Feodal.FMS, яка забезпечує простоту і автоматизацію управління господарством. Розробка дозволяє аналізувати такі показники, як рельєф поля, затоплюваність чи порівнювати витрати пального з плановою нормою. 

Про це розповіли представники компанії Feodal Євгенія Швець та Володимр Бабій, пише Kurkul.com.

За словами Євгенії Швець, NDVI не панацея, це лише один зі способів аналізувати поля. Експертка радить подивитись на свої поля через різні типи даних і врахувати затоплюваність, рельєф поля через радарне знімання земної поверхні, та водний стрес рослин. Це найпростіші кроки для того, щоб увійти в аналіз своїх полів.

«Ваше господарство може бути ще не готовим до пенетрометрів та агрохімічного аналізу ґрунту. І це не є конче потрібним, якщо у вас ще не відточена системність аналізу та платформи, де ви можете аналізувати все в комплексі. Почніть з базових речей. Декілька супутникових індексів відкриють вам ширшу картину в одному вікні», — пояснила Євгенія Швець.

Володимир Бабій

Керівник департаменту інтеграції Володимир Бабій відзначив, що моніторинг техніки, це не просто відображення місцерозташування техніки.

«Алгоритми системи автоматично сформують всі роботи в полях і дадуть чітке розуміння про кількість зроблених гектарів, години роботи в полі та час простою в рамках виконання операцій. Встановлені витратоміри — система автоматично рахує використане пальне на роботу, яке відразу можна порівняти з плановою нормою‎»,  — зазначив співзасновник системи Feodal.FMS Володимир Бабій.

Керівник департаменту інтеграції додав, що більше не потрібно робити «багато техкарт» достатньо на одну культуру створити загальну карту та спланувати операції, техніку та ТМЦ. 

«‎Плануйте Технологічні карти поля в розрізі культур та технологій вирощування. Більше не потрібно робити «багато техкарт» Достатньо на одну культуру створити загальну карту та спланувати операції, техніку та ТМЦ. Ми «вміємо» та «навчимо» планувати всі витрати на культуру»‎ — акцентував Володимир Бабій.

Детальніше про Feodal.FMS можна дізнатись за посиланням.

Читайте також: В Україні стартує новий безкоштовний проєкт для учасників агробізнесу

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2023 р.

Виконано за допомогою Disqus