Універсальні дискатори SWIFTERDISC завойовують популярність українських аграріїв

27 березня 2023 88 0
Дискатор SWIFTERDISC від BEDNAR
Тайтен Машинері УкраїнаДискатор SWIFTERDISC від BEDNAR

Універсальні дискатори SWIFTERDISC від чеського виробника BEDNAR присутні в Україні у різній ширині захвату від 3 до 12 м та вже завоювали популярність серед українських аграріїв в різних регіонах. Зокрема, два господарства в Одеській та Рівненській областях вже декілька сезонів використовують дані агрегати. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, агрегати були придбані у офіційного дилера BEDNAR — компанії Тайтен Машинері Україна. Завдання, які ставились аграріями перед агрегатами — активне лущення стерні та якісний передпосівний обробіток ґрунту.

«Це техніка, яка легко налаштовується, дуже добре працює та не ламається. Мабуть, один з кращих дискаторів на ринку. При цьому ціна дуже конкурентна. Для агрегату обробити 1000 га за сезон — найпростіше завдання. Це була наша перша одиниця техніки BEDNAR, яку порадив придбати фахівець компанії Тайтен Машинері Україна. Я ще подивився відеоролики про агрегат на Youtube, поміркував і вирішив брати. Агрегат отримали в короткий термін зібраним та готовим до роботи. Ми задоволені цією технікою і результатами, яких можемо досягти завдяки її роботі», — розповів представник одеського агропідприємства «Злагода» Віталій. 

Читайте також: Аграрій поділився досвідом роботи компактора BEDNAR SWIFTER

Своєю чергою на Рівненщині у родинному господарстві «Розвазьке» для дискатора BEDNAR теж відразу знайшли роботу, хоч і до вибору підходили більш обережно та навіть прискіпливо.

«Ми дивилися у бік різних виробників. Але коли детально оглянули агрегат й побачили в роботі, рішення було прийнято в той же день. Я цілком задоволений вибором, тому що впевнений, що це, мабуть, найкращий з дискових агрегатів, які існують на українському ринку. Вражає, що він має так багато опцій! Під свої ґрунти ми встановили додатково задній важкий сегментний коток. Агрегатом обробили вже понад 1 тис. га, адже намагаємося максимально завантажити його роботою. Черговий плюс компанії Тайтен Машинері Україна за те, що порадили лущильник саме цього бренду», — зазначив Тарас Ягодка, керівник господарства «Розвазьке».

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus