Agritechnica 2023: нові технологічні рішення для агросектору

29 квітня 2023 145 0
Agritechnica 2023: нові технологічні рішення для агросектору
Kurkul.com

З 12 по 18 листопада 2023 р. в Ганновері проходитиме провідна світова виставка сільськогосподарської техніки Agritechnica 2023. До заходу залишилось менш як сім місяців. Про це повідомила пресслужба DLG.

«Точне землеробство, сталий розвиток, захист навколишнього середовища, автоматизація, альтернативні системи живлення та електрифікація — це теми, які наразі дуже актуальні для міжнародного сектору сільськогосподарського машинобудування. Під провідною темою «Зелена продуктивність» Agritechnica пропонує професійним відвідувачам унікальну платформу, яка представляє технічні рішення поточних викликів міжнародного рослинництва», — розповів Тімо Ціпф, керівник проєкту Agritechnica.

Так, цьогоріч на виставці діятимуть 23 зали з відкритими майданчиками. Окрім тракторів, збиральної техніки та технічних рішень для обробітку ґрунту будуть представлені моделі для внесення добрив, сільськогосподарське програмне забезпечення та приладдя для майстерень. 

Організатори очікують на близько 2500 експонентів з понад 50 країн. Виставкова програма буде доповнена технічною програмою, демонстраційними шоу та «експертними думками» на такі теми, як розумне землеробство, автоматизація, підключення, автономне сільськогосподарське обладнання та альтернативні приводи.

DLG Prototype.Club разом із зоною «стартапів у сільському господарстві» запропонують платформу для новостворених компаній і інноваторів.

Читайте також: Трактори серії Q від Valtra отримали нагороду Red Dot Award 2023

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus