Експерти розповіли про переваги американських причіпних обприскувачів TopAir

4 травня 2023 60 0
Обприскувач TopAir
Тайтен Машинері УкраїнаОбприскувач TopAir

Сьогодні в Україні доступні дві моделі причіпних обприскувачів TopAir від американської компанії Unverferth, які відрізняються надійністю, універсальністю та продуктивністю.
Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу Тайтен Машинері Україна.

Моделі TA112-90 і TA1600 можна побачити на ДЕМО-майданчиках локацій Тайтен Машинері Україна та придбати із доставкою та налаштуванням в роботу в найкоротші терміни.

Зі слів представників компанії, обприскувачі TopAir цікаві українським аграріям насамперед через високу продуктивність. Для цього причіпні машини оснащені баком від 4500 до 9000 л.

Ексклюзивний Т-подібний бак дозволяє без розкачки та зміни колії повністю використовувати робочий розчин до останньої краплі. Крім того, автоматичний контроль висоти штанги зменшує навантаження на оператора та підвищує продуктивність роботи.

Серед інших переваг:

  • якість внесення — конструкція штанги з подвійною амортизацією гарантує точну і стабільну обробку рослин навіть на нерівній місцевості, 4 види форсунок дозволяють налаштуватися під будь-які умови;
  • збереження ґрунту — доступні спарені колеса або гусеничний рушій для роботи в умовах вологого ґрунту;
  • точність внесення — стандартний термінал RAVEN та робота по протоколу ISOBUS. Автоматичне виконання карти завдань;
  • економічність — як рушій можна використовувати трактор, який вже є у господарстві, зменшуючи його години простою та підвищуючи ефективність роботи.

Більше інформації про сезонні причіпні агрегати з привабливими умовами придбання дізнавайтесь на сайті.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus